23 Mayıs 2024 Perşembe

BEYKOZ İSHAKLISPOR'DA AYDIN DURSUN VEDA ETTİ


TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grubunda 2023-24 Sezonunu Şampiyon olarak tamamlayan Beykoz İshaklıspor'da sürpriz bir gelişme yaşandı ve Teknik Direktör Aydın Dursun ve ekibi ile karşılıklı anlaşma sonrasında yollar ayrıldı.

BAŞKAN KÖSELER HALK BULUŞMALARINDA ANADOLUKAVAĞINDA İDİ


Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, ayağının tozuyla başlattığı “Mahalle Buluşmaları”nda ilçenin tarihi balıkçı köyü Anadolu Kavağı’nda halkın ve esnafın sorunlarını dinledi, yaz ayları için temizlik, zabıta ve ulaşım takviyesi müjdesi verdi.

BEYKOZ'UN MAHALLE MUTARLARI İBB-BEYKOZ BELEDİYESİ ORTAK PROGRAMINDA İDİ


 İBB ile Beykoz Belediyesi, mahallelerde etkin ve kalıcı hizmet için 45 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

19 Mayıs 2024 Pazar

BEYKOZ'UN GURURU İSHAKLISPOR ŞAMPİYONLUK KUPASINA KAVUŞTU


TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grubunun Şampiyonu olan Beykoz İshaklıspor Kupasına kavuştu.

BEYKOZ BELEDİYESİ 344 KAYITLI ÇİFTÇİ İÇİN FİDE DAĞITIMINA BAŞLADI


İstanbul’un doğal tarım merkezi Beykoz’da yeni dönemin ilk fideleri dağıtıldı. 605 bin ücretsiz sebze fidesi desteğinden ilçedeki ÇKS ve ÇB’li 344 kayıtlı çiftçi başta olmak üzere talepte bulunun tüm çiftçiler yararlanacak.

17 Mayıs 2024 Cuma

MARMARA SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ STAJ İÇİN SPOR İSTANBUL'U DA DAHİL ETTİ


Beykoz İlçesinde bulunan ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Beykozlu Prof.Dr. Mehmet Yorulmazlar'ın yaptığı Marmara Üniversitesi İBB Spor İstanbul ile Staj protokolü imzaladı.

ALAATTİN KÖSELER BAŞKAN, BU KEZ RİVA'DA MAHALLELİLERLE BULUŞTU


Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in yeni hizmet döneminde yerinde çözüm modeli sunan “
Mahalle Buluşmaları”nın ikincisi Riva’da yapıldı. 

16 Mayıs 2024 Perşembe

12 Mayıs 2024 Pazar

SULTANİYE PARKINDA ERİŞİLEBİLİR YAŞAM FESTİVALİ VARDI


Beykoz, herkes için daha erişilebilir bir yaşama dikkat çekmek amacıyla düzenlenen neşe dolu bir “
Erişilebilir Yaşam Festivali”yle renklendi. 

11 Mayıs 2024 Cumartesi

BEYKOZ BELEDİYE MECLİSİ MAYIS AYI ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI


Beykoz Belediyesi Meclisi
 Mayıs Ayı olağan çalışmalarını tamamladı. İlçenin geleceğine yön veren kararlara imza atan mecliste BEYTAŞ genel kurulu için yetkili isim seçildi.   

BEYKOZ İSHAKLISPOR MÜTHİŞ BİR BAŞARIYA İMZA ATTI...TFF 3.LİGİNE YÜKSELDİ


TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grubunun Lideri Beykoz İshaklıspor 2023-24 Sezonu son grup karşılaşmasında İnkılapspor ile karşı karşıya geldi.

BAŞKAN KÖSELER, "ANNELER GÜNÜ " İÇİN KADIN ÇALIŞANLARINI UNUTMADI


Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler, sevgi ve fedakârlık kaynağı kadın personelle kahvaltıda bir araya gelerek “Anneler Günü”nü kutladı. Başkan Köseler,  Mustafa Kemal Atatürk’ü yetiştiren Zübeyde Hanım’ı hatırlatarak, annelerin bireyleri ve toplumları şekillendirdiğini söyledi.

8 Mayıs 2024 Çarşamba

BEYKOZ BELEDİYE MECLİSİ MAYIS AYI ÇALIŞMALARINI 5 YENİ MÜDÜRLÜK KURULUMUYLA TAMAMLADI


Beykoz Belediyesi Meclisi Mayıs Ayı çalışmalarını tamamladı. İlçeye daha güzel ve etkin hizmet için 5 yeni müdürlüğün kurulmasını oylayan meclis, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’e İBB’den asfalt ve malzeme desteği için yetki verdi.

26 Nisan 2024 Cuma

BEYKOZ İSHAKLI'DA ŞAMPİYONLUK MEŞALESİ YAKILDI 2-1


TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grubunun Lideri Beykoz İshaklıspor, bitime 3 hafta kala son derece önemli bir müsabakada Beylerbeyi 75.Yıl Stadında idi.

23 Nisan 2024 Salı

9 Nisan 2024 Salı

BEYKOZ MERKEZDE BAYRAMLAŞMA ANLARI RENKLİ Mİ RENKLİ GEÇTİ

Mübarek Ramazan Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Beykoz'da da başta Filistinliler olmak üzere mazlum İslam coğrafyası için dualar ve renkli görüntüler ile kutlandı.

BEYKOZ'DA SON İFTAR PETROLOFİSİ EMEKLİLERİNDEN GELDİ


Beykoz'da da yüzlerce aileye ekmek kapısı olan Petrolofisi Çubuklu tesislerinden emekli olanlarında dahil olduğu Petrolofisi Emeklileri Platformu üyeleri Mehmet Bilir'in iftar programında bir buluşma daha gerçekleştirdi.

9.DÖNEM BEYKOZ BELEDİYE MECLİSİ İŞBAŞI YAPTI


31 Mart Seçimlerinin ardından Beykoz Belediye Başkanlığının yanı sıra Beykoz Belediye Meclisinin birçok ismi değişmişti.

5 Nisan 2024 Cuma

4 Nisan 2024 Perşembe

30 Mart 2024 Cumartesi

KAVACIK MAÇINA YİNE HAKEM TERCİHİ DAMGA VURDU 3-1


İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubunun iki iddialı takımının Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadındaki mücadelesinden Galata takımı galip ayrıldı.

29 Mart 2024 Cuma

KAVACIKSPOR GALATA MAÇINA ARTIK HAZIR

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubunda mücadele eden Kavacıkspor, 2.hafta müsabakaları kapsamında çıkmış olduğu Beşyüzevlerspor maçında kaybettiği 2 puandan üzgün. Beykoz temsilcisinde hem Beşyüzevler, hem de Galata maçına ait bilgi aktarımları vardı.

CHP ÇİĞDEM MAHALLESİ İFTARINDA KATILIM MÜTHİŞTİ


CHP İBB ve Beykoz Belediye Meclisi Üyesi Gülay Demirel'in katkısı ile Çiğdem Mahallesi Konferans Salonunda yapılan İftar Programına yoğun bir ilgi olunca dışarıda da yeni yerler açıldı.

28 Mart 2024 Perşembe

BEYKOZLULARIN SANATLA BULUŞMA NOKTASI: BEYSEM


Beykoz Sanat Eğitim Merkezi (BEYSEM)’de ustalarla hobi-sanat eğitimi ve yetenek atölyelerine katılan ilçe sakinleri, hayata renk katan hobiler ediniyor, yeteneklerini keşfediyor, konservatuvar hayallerine kavuşuyor. 
 

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI AKİF TAŞDEMİR SERT İFADELERLE AÇIKLAMADA BULUNDU


31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Tuba Alaylı Özgüç için sokak sokak çalışmalarına devam ediyor. 

OTAĞTEPE FATİH KORUSU, MİLLET BAHÇESİ Mİ OLACAK ?


Beykoz İlçesinin en dikkat çekici mekanlarından olan ve geçtiğimiz günlerde habere konu ettiğimiz Kavacık Otağtepe Bahçesi, Beykoz Belediyesi tarafından Millet Bahçesi olarak yeniden düzenlenecek.

ÇİĞDEM MAHALLESİ BÜYÜK İFTARI BU AKŞAM

 


EMRE ÇÖMLEKÇİ BİR VEFA ÖRNEĞİNE DAHA İMZASINI ATTI


31 Mart Seçimleri öncesinde yoğun bir mesai harcayan ve ülkücü camiaya yönelik ziyaretleri ile Cumhur İttifakını Beykoz'da daha da güçlü kılma düşüncesindeki MHP İlçe Başkanı Emre Çömlekçi vefa dolu ziyaretleri de ihmal etmiyor.

BEYKOZLULARIN ACILI GÜNLERİNDE DE YANINDA OLDULAR


Beykozlularla mutlulukta da yasta da bir beraber olmak üzere, yakını vefat eden ilçe sakinlerine cenaze yemeği hizmeti sunuluyor.

AK PARTİ BEYKOZ KASTAMONULULARLA İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU


AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığınca düzenlenen iftar programında Başkan Aydın ve Meclis Üyesi adayları Kastamonulularla bir araya geldi.

BEYKOZ'DAKİ BAHAR BAYRAMININ EN COŞKULU KUTLAMA ADRESİ OLDULAR !


Bahar Bayramı ve Türklerini Ergenekon'dan çıkış günü olarak kutlanan Nevruz bir kez daha Ahmet Ferit İnal Lisesinde renkli anlar ile kutlandı.

BBP ADAYI MURAT ARDA, " KİMSEYE HAYAL SATMA DÜŞÜNCEMİZ OLAMAZ "


Büyük Birlik Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Arda 31 Mart Yerel Seçimlerinde geriye sayımda artık son günlere girerken yoğun bir çalışma temposu yaşamakta.

RAMAZAN AYI BOĞAZ KIYISINDAKİ İFTAR ÇADIRI İLE MUHABBET DOLU YAŞANIYOR


Ramazan Ayı’nın sevinç ve bereketi Beykoz sahilinde kurulan iftar çadırıyla artıyor.  Boğaz kıyısında yer alan çadır her akşam aynı muhabbetle dolup taşıyor.  

26 Mart 2024 Salı

25 Mart 2024 Pazartesi

BEYKOZ SPOR ORMANI İLÇEDE SPORUN MERKEZİ OLMAYA ADAY


Türkiye’nin en büyük spor ormanı “
Beykoz Spor Ormanı” nitelikli saha ve parkurlarıyla bisikletten atletizme sporun her dalında şehre dinamizm katıyor. Bisiklet sporunun merkez üssü olması hedeflenen ormanda kapalı bir spor salonunun yapımı hızla sürüyor.

23 Mart 2024 Cumartesi

BEYKOZ ÇAYIRI MİLLET KIRAATHANESİ MAHALLEYE RENK KATTI


Beykoz’da konseptiyle dünyada ilk ve tek olan “Yalı Kütüphanesi’nin ardından 7/24 hizmete açılan “Beykoz Çayırı Millet Kıraathanesi” ilk günden ziyaretçi akınına uğradı.

7/24 HİZMET VEREN YALI KÜTÜPHANESİ GENÇLERİN FAVORİ MEKANI OLDU


Boğaz kıyısında 7/24 hizmet veren “Yalı Kütüphanesi” ışıltılı manzarası, modern çalışma alanları ve zengin içerikli yayınlarıyla şehirdeki gençlerin favori mekânı oldu.

36 BİN 600 ALİBAHADIR METE GAZOZ TESİSLERİNDE ÜCRETSİZ OK ATTI


Beykoz’da yemyeşil ve havadar bir ortamda kurulan Mete Gazoz Okçuluk Alanı, olimpiyat hedefiyle yeni şampiyonlar yetiştiriyor, okçuluk sporuna merakı olan herkes tesiste ücretsiz ok atabiliyor.

22 Mart 2024 Cuma

BEYKOZ KAYMAKAMI FAİK OKTAY SÖZER ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ İFTARA AĞIRLADI


Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Beykoz’daki şehit aileleri ve gazileri iftar sofrasında ağırladı.

AK PARTİ BEYKOZ 2500 PARTİLİNİN İFTAR KATILIMIYLA BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ


AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, 31 Mart öncesi sandık kurulu üyeleri ile okul ve kat sorumlularıyla iftar sofrasında buluştu. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

21 Mart 2024 Perşembe

“BEYKOZ KİTAPLIĞI” BİLGİ VE KÜLTÜR ŞÖLENİ SUNUYOR


İstanbul’un en köklü ilçesi Beykoz’un geçmiş ve yakın tarihini, ekonomik geçmişini, ilçede hayata ve siyasete yön veren önemli şahsiyetlerini gün yüzüne çıkaran eserlerin yer aldığı “Beykoz Kitaplığı” zengin içeriğiyle okurları bekliyor.

BEYKOZ BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRINDA KARDEŞLİK VE KOMŞULUK DUYGULARI HAKİM


Ramazan Ayı’nın sevinç ve huzuru Beykoz sahilinde kurulan iftar çadırıyla herkesi kuşatıyor. Boğaz’a nazır çadırda her akşam bin ilçe sakini kardeşlik ve komşuluk duygularıyla yerini alıyor.

BEYKOZ BELEDİYESİ PERSONELİ “AİLE İFTARI”NDA BULUŞTU


Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, belediye personelini Birlik, Beraberlik ve Rahmet Ayı Ramazan” temasıyla tertiplenen “Aile İftarı”nda ağırladı.

BEYKOZ BELEDİYESİNDEN BİR AÇILIŞTA ORTAÇEŞME ÇAYIR KÜTÜPHANESİ VE RESTORANI İLE GELDİ


Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Çayır Restoranı ve Kütüphanesinin ilçe halkının hizmetine açıldığını duyurdu.

BEYKOZ'UN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI PROJE VE DÜŞÜNCELERİNİ AKTARDI

 


Beykoz İl ve Bölge Dernekleri Birliği tarafından Yerel Seçimler öncesi siyasi partilerin ilçe başkanları ve  Belediye Başkan Adaylarının " Beykoz Konuşuyor " adlı etkinliği Beykoz Belediyesi Soğuksu Yücel Çelikbilek Kültür Merkezinde gerçekleşti.