31 Ocak 2024 Çarşamba

BEYKOZ KAYMAKAMI SÖZER, TFF BAŞKANI BÜYÜKEKŞİ'Yİ ZİYARET ETTİ


Beykoz İlçemizde Riva Tesislerinde Bulunan Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) İlçe Kaymakamı Faik Oktay Sözer'den nezaket Ziyareti gerçekleşti.

BAŞKAN MURAT AYDIN'DAN POLONYA BAŞKONSOLOSU'NA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ VARDI


Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde pazar ayini sırasında meydana gelen saldırıdan ailesiyle birlikte kurtulan Polonya Başkonsolosu Witold Leśniak’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

BEYKOZ BELEDİYESİ 2024 KÜLTÜR-SANAT ŞUBAT AYI AJANDASI AÇIKLANDI


Beykoz’da 7’den 70’e tüm ilçe sakinleri için tiyatro oyunlarından konserlere, söyleşilerden, anma programları ve edebiyat atölyelerine birbirinden renkli ve nitelikli etkinliklerle hazırlanan “2024 Kültür-Sanat Şubat Ayı Ajandası” yayınlandı.

29 Ocak 2024 Pazartesi

AK PARTİ İLÇE BAŞKANINDAN STK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR


Adalet ve Kalkınma Partisi Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan ilçedeki kurum kuruluş ve sivil toplum temsilcilerine ziyaretlerine devam ediyor.

BEYKOZ'UN SON ARAMA KURTARMA YETKİLİ KURUMU BÜDAK OLDU


Beykoz Üniversitesi Doğal Afetlerde Arama Kurtarma Ekibi, akreditasyon sınavını başarıyla tamamlayan ilk vakıf üniversitesi oldu.

KÖSEALİ-ALANTEPE DERNEĞİNDE CEMAL ÇELİK BİR KEZ DAHA BAŞKAN SEÇİLDİ


Beykoz İlçesinde önemli bir nüfusa sahip olan Kastamonuluların buluşma noktalarından olan 
Bozkurt Köseali ve Alantepe Köyü Derneği olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

28 Ocak 2024 Pazar

MURAT AYDIN " HİZMETİ YERİNDE GÖRELİM " GEZİLERİNİ BAŞLATTI


31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için yeniden aday gösterilen Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, “Hizmeti Yerinde Görelim” gezisiyle, marka hizmet ve yatırımları anlattı.

27 Ocak 2024 Cumartesi

İSMET KÜÇÜKSARI KAVACIK MAHALLESİ İLE ADETA ÖZDEŞLEŞTİ !


Beykoz İlçesinde Mart Ayında yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında oy kullanılacak yerlerden birisi de Mahalle Muhtarlığı olacak.

BEYKOZ PROTOKOLÜ DERNEKLER BİRLİĞİNİN MİSAFİRİ İDİ


Beykoz Dernekler Birliği'nin düzenlediği sabah kahvaltısında ilçenin üst düzey yöneticileri bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuldu.

22 Ocak 2024 Pazartesi

21 Ocak 2024 Pazar

AK PARTİ BEYKOZ'DA MURAT AYDIN İLE DEVAM DEDİ


Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın 31 Mart 2024’te yapılacak Yerel Seçimlerde yeniden AK Parti’nin adayı oldu.

16 Ocak 2024 Salı

MURAT AYDIN'A POLONYA KÜLTÜRÜNE KATKILARDAN DOLAYI ŞEREF NİŞANI VERİLDİ


Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın’a, Polonezköy ve Polonya kültürünün tanıtılmasına katkıları dolayısıyla Polonya Cumhuriyeti tarafından “Bene Merito” Şeref Nişanı(*) verildi.   

14 Ocak 2024 Pazar

12 Ocak 2024 Cuma

BEYKOZ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE YENİ TAKVİYELER GELDİ


Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesine 70 yeni polis memuru ve 12 yeni emniyet aracı bugün dahil edilerek hizmete başladı.

İYİ PARTİ BEYKOZ YEREL MEDYAYI KONUK ETTİ


10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile ilçe yerel medyasına son davet İyi Parti Beykoz İlçe Başkanlığından geldi.

BEYKOZ MEDYASI BU KEZ CHP BEYKOZ İLÇESİNİN KONUĞU İDİ


Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, bazı Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleriyle birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilçenin medya temsilcileriyle bir araya geldi.

MHP BEYKOZ İLÇE TEŞKİLATI RAGAİB KANDİLİNDE BEYKOZLULARA İKRAMDA BULUNDU


Milli, dini ve özel günler duyarlılığı ile bilinen Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, Regaip Kandili vesilesiyle İlçenin Anadoluhisarı, Rüzgarlıbahçe, Yavuzselim, Çiftlik, Anadolu Kavağı,

KAVACIK MUHTAR ADAYI İSMET KÜÇÜKSARI, DUR DURAK BİLMİYOR !


31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde Muhtarlık makamları için de oylar kullanılacak. ilçenin değişik mahallelerinde adaylar çalışmalarına devam ederken Kavacık Mahallesi Muhtar Adaylarından İsmet Küçüksarı Ragaib Kandilinde de sahada idi.

10 Ocak 2024 Çarşamba

MURAT AYDIN'DAN 10 OCAK DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ DAVETİ VAR


10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile gerçekleşen programlardan birisi de Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın tarafından gerçekleştirildi.

9 Ocak 2024 Salı

AK PARTİ BEYKOZ İLÇE TEŞKİLATINDA ÖZKAN AYDUĞAN VE ÇALIŞMA ARKADAŞLARI İŞBAŞI YAPTI

 


Hanefi Dilmaç'ın Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı olmasının ardından feshedilen Yönetim Kurulu, Özkan Ayduğan başkanlığında yeniden kuruldu.

KAVACIK MAHALLESİ MUHTAR ADAYI İSMET KÜÇÜKSARI İDDİLI MI İDDİALI


Beykoz’un en haraketli ve en gözde bölgelerinden olan Kavacık Mahallesi için muhtar adaylığını açıklayan İsmet Küçüksarı iddialı bir çıkış yaptı.

TUNCAY TOLGA ÖZÇAKMAK İSMİNİ BEYKOZ'DA EZBERLETTİ

 

Beykoz İlçesindeki Yerel Seçimler Aday Adaylarının çalışmalarında dikkat çeken isimlerden birisi de Tuncay Tolga Özçakmak.

CHP ADAY ADAYI ALAATTİN KÖSELER, YOĞUN MESAİDE

 

Cumhuriyet Halk Partisinde Beykoz Belediye Başkanının açıklanmasına çok az bir süre kala aday adayları yoğun bir mesai yaşamakta.

AKİF HAMZAÇEBİ, KANLICA SPOR KULÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ


Beykoz çalışmaları kapsamında Kanlıca Yardımlaşma Derneği ile Beykoz’un köklü kulüplerinden Kanlıca Spor Kulübünü ziyaret ettik. Her iki derneğe konukseverlikleri ve sorunları hakkında verdikleri bilgiler için teşekkür ederim.

📍Kanlıca Yardımlaşma Derneğinin mülkiyet sorununu çözeceğiz.
📍Spor konusunda büyük bir tarihi olan Beykoz’u spor kenti yapacağız.
📍Bunlar bizim işimiz.
Mehmet Akif HAMZAÇEBİ
Beykoz Belediye Başkan A. Adayı

AK PARTİ İBB ADAYI MURAT KURUM, MHP İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ YAPTI

 

MHP İstanbul İl Başkanlığı'nı ziyaret eden İstanbul İBB Başkan adayı Murat Kurum, alkışlarla ve çiçeklerle karşılandı. Kurum partililere destek için teşekkürlerini iletti.

DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ İÇİN İLK KUTLAMA MHP BEYKOZ İLÇE'DEN GELDİ


10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile ilçe medya temsilcileri ile ilk buluşmayı Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı yaptı.

4 Ocak 2024 Perşembe

BEYKOZ STADINA KAPALI TRİBÜN ARTIK ŞART !

 


115 Yıllık Beykoz Spor Kulübünün Futbol Takımının maçlarını oynadığı Beykoz Stadı kapalı Tribününün olmaması nedeniyle Kış mevsiminde hem izleyici sayısını düşürüyor hem de yağmur, kar, rüzgar altında takımlarına destek olmak isteyenleri hasta ediyor!