30 Mart 2024 Cumartesi

KAVACIK MAÇINA YİNE HAKEM TERCİHİ DAMGA VURDU 3-1


İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubunun iki iddialı takımının Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı Stadındaki mücadelesinden Galata takımı galip ayrıldı.

29 Mart 2024 Cuma

KAVACIKSPOR GALATA MAÇINA ARTIK HAZIR

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubunda mücadele eden Kavacıkspor, 2.hafta müsabakaları kapsamında çıkmış olduğu Beşyüzevlerspor maçında kaybettiği 2 puandan üzgün. Beykoz temsilcisinde hem Beşyüzevler, hem de Galata maçına ait bilgi aktarımları vardı.

CHP ÇİĞDEM MAHALLESİ İFTARINDA KATILIM MÜTHİŞTİ


CHP İBB ve Beykoz Belediye Meclisi Üyesi Gülay Demirel'in katkısı ile Çiğdem Mahallesi Konferans Salonunda yapılan İftar Programına yoğun bir ilgi olunca dışarıda da yeni yerler açıldı.

28 Mart 2024 Perşembe

BEYKOZLULARIN SANATLA BULUŞMA NOKTASI: BEYSEM


Beykoz Sanat Eğitim Merkezi (BEYSEM)’de ustalarla hobi-sanat eğitimi ve yetenek atölyelerine katılan ilçe sakinleri, hayata renk katan hobiler ediniyor, yeteneklerini keşfediyor, konservatuvar hayallerine kavuşuyor. 
 

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI AKİF TAŞDEMİR SERT İFADELERLE AÇIKLAMADA BULUNDU


31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Tuba Alaylı Özgüç için sokak sokak çalışmalarına devam ediyor. 

OTAĞTEPE FATİH KORUSU, MİLLET BAHÇESİ Mİ OLACAK ?


Beykoz İlçesinin en dikkat çekici mekanlarından olan ve geçtiğimiz günlerde habere konu ettiğimiz Kavacık Otağtepe Bahçesi, Beykoz Belediyesi tarafından Millet Bahçesi olarak yeniden düzenlenecek.

ÇİĞDEM MAHALLESİ BÜYÜK İFTARI BU AKŞAM

 


EMRE ÇÖMLEKÇİ BİR VEFA ÖRNEĞİNE DAHA İMZASINI ATTI


31 Mart Seçimleri öncesinde yoğun bir mesai harcayan ve ülkücü camiaya yönelik ziyaretleri ile Cumhur İttifakını Beykoz'da daha da güçlü kılma düşüncesindeki MHP İlçe Başkanı Emre Çömlekçi vefa dolu ziyaretleri de ihmal etmiyor.

BEYKOZLULARIN ACILI GÜNLERİNDE DE YANINDA OLDULAR


Beykozlularla mutlulukta da yasta da bir beraber olmak üzere, yakını vefat eden ilçe sakinlerine cenaze yemeği hizmeti sunuluyor.

AK PARTİ BEYKOZ KASTAMONULULARLA İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU


AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığınca düzenlenen iftar programında Başkan Aydın ve Meclis Üyesi adayları Kastamonulularla bir araya geldi.

BEYKOZ'DAKİ BAHAR BAYRAMININ EN COŞKULU KUTLAMA ADRESİ OLDULAR !


Bahar Bayramı ve Türklerini Ergenekon'dan çıkış günü olarak kutlanan Nevruz bir kez daha Ahmet Ferit İnal Lisesinde renkli anlar ile kutlandı.

BBP ADAYI MURAT ARDA, " KİMSEYE HAYAL SATMA DÜŞÜNCEMİZ OLAMAZ "


Büyük Birlik Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Arda 31 Mart Yerel Seçimlerinde geriye sayımda artık son günlere girerken yoğun bir çalışma temposu yaşamakta.

RAMAZAN AYI BOĞAZ KIYISINDAKİ İFTAR ÇADIRI İLE MUHABBET DOLU YAŞANIYOR


Ramazan Ayı’nın sevinç ve bereketi Beykoz sahilinde kurulan iftar çadırıyla artıyor.  Boğaz kıyısında yer alan çadır her akşam aynı muhabbetle dolup taşıyor.  

26 Mart 2024 Salı

25 Mart 2024 Pazartesi

BEYKOZ SPOR ORMANI İLÇEDE SPORUN MERKEZİ OLMAYA ADAY


Türkiye’nin en büyük spor ormanı “
Beykoz Spor Ormanı” nitelikli saha ve parkurlarıyla bisikletten atletizme sporun her dalında şehre dinamizm katıyor. Bisiklet sporunun merkez üssü olması hedeflenen ormanda kapalı bir spor salonunun yapımı hızla sürüyor.

23 Mart 2024 Cumartesi

BEYKOZ ÇAYIRI MİLLET KIRAATHANESİ MAHALLEYE RENK KATTI


Beykoz’da konseptiyle dünyada ilk ve tek olan “Yalı Kütüphanesi’nin ardından 7/24 hizmete açılan “Beykoz Çayırı Millet Kıraathanesi” ilk günden ziyaretçi akınına uğradı.

7/24 HİZMET VEREN YALI KÜTÜPHANESİ GENÇLERİN FAVORİ MEKANI OLDU


Boğaz kıyısında 7/24 hizmet veren “Yalı Kütüphanesi” ışıltılı manzarası, modern çalışma alanları ve zengin içerikli yayınlarıyla şehirdeki gençlerin favori mekânı oldu.

36 BİN 600 ALİBAHADIR METE GAZOZ TESİSLERİNDE ÜCRETSİZ OK ATTI


Beykoz’da yemyeşil ve havadar bir ortamda kurulan Mete Gazoz Okçuluk Alanı, olimpiyat hedefiyle yeni şampiyonlar yetiştiriyor, okçuluk sporuna merakı olan herkes tesiste ücretsiz ok atabiliyor.

22 Mart 2024 Cuma

BEYKOZ KAYMAKAMI FAİK OKTAY SÖZER ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ İFTARA AĞIRLADI


Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Beykoz’daki şehit aileleri ve gazileri iftar sofrasında ağırladı.

AK PARTİ BEYKOZ 2500 PARTİLİNİN İFTAR KATILIMIYLA BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ


AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı, 31 Mart öncesi sandık kurulu üyeleri ile okul ve kat sorumlularıyla iftar sofrasında buluştu. Yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

21 Mart 2024 Perşembe

“BEYKOZ KİTAPLIĞI” BİLGİ VE KÜLTÜR ŞÖLENİ SUNUYOR


İstanbul’un en köklü ilçesi Beykoz’un geçmiş ve yakın tarihini, ekonomik geçmişini, ilçede hayata ve siyasete yön veren önemli şahsiyetlerini gün yüzüne çıkaran eserlerin yer aldığı “Beykoz Kitaplığı” zengin içeriğiyle okurları bekliyor.

BEYKOZ BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRINDA KARDEŞLİK VE KOMŞULUK DUYGULARI HAKİM


Ramazan Ayı’nın sevinç ve huzuru Beykoz sahilinde kurulan iftar çadırıyla herkesi kuşatıyor. Boğaz’a nazır çadırda her akşam bin ilçe sakini kardeşlik ve komşuluk duygularıyla yerini alıyor.

BEYKOZ BELEDİYESİ PERSONELİ “AİLE İFTARI”NDA BULUŞTU


Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, belediye personelini Birlik, Beraberlik ve Rahmet Ayı Ramazan” temasıyla tertiplenen “Aile İftarı”nda ağırladı.

BEYKOZ BELEDİYESİNDEN BİR AÇILIŞTA ORTAÇEŞME ÇAYIR KÜTÜPHANESİ VE RESTORANI İLE GELDİ


Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Çayır Restoranı ve Kütüphanesinin ilçe halkının hizmetine açıldığını duyurdu.

BEYKOZ'UN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI PROJE VE DÜŞÜNCELERİNİ AKTARDI

 


Beykoz İl ve Bölge Dernekleri Birliği tarafından Yerel Seçimler öncesi siyasi partilerin ilçe başkanları ve  Belediye Başkan Adaylarının " Beykoz Konuşuyor " adlı etkinliği Beykoz Belediyesi Soğuksu Yücel Çelikbilek Kültür Merkezinde gerçekleşti.

20 Mart 2024 Çarşamba

MERKEZ MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ALAATTİN KILIÇ'TAN ÖĞRENCİLERE HEDİYE VAR !


Beykoz Merkez Mahallesi Muhtar Adayı Alaattin Kılıç seçimlere artık günler kala çalışma temposundan hiçbir şey kaybetmiyor.

19 Mart 2024 Salı

OTAĞTEPE FATİH KORUSU MÜKEMMEL KONUMU İLE DİKKAT ÇEKSE DE BAKIN NELER EKSİK!


Beykoz İlçesinde belki de en dikkat çekici mekanlardan biri olmasına gerekirken ilçe merkezine uzaklığı nedeni ile Beykoz sakinlerinin ömrü hayatlarında çok az gittiği hatta gitmediği bir köşe olma özelliğine sahip Otağtepe...

BEYKOZ'DA 2019-24 DÖNEMİNDE 18 BİN 350 YAŞLI VATANDAŞIN HAYATINA KOLAYLIK VE DESTEK SAĞLANDI


Beykoz Belediyesi ilçedeki ihtiyaç sahibi ve yalnız yaşayan yaşlılara, evde sağlık hizmetinden kuaföre, temizlikten sıcak yemeğe düzenli ve ücretsiz verdiği birçok hizmetle mutluluk ve güven veriyor.

BEYKOZ'UN SÖZLÜ TARİHİ 3 KİTABI TÖRENLE TANITILDI


Beykoz'un tarihinin yaşayanları tarafından anlatıldığı ve 3 kitaplık bir seri olarak planlanan kitabın sonuncusu yayınlandı.

MURAT ARDA GÖNÜLLÜLERİNE ARDA'DAN TEŞEKKÜR VAR !


31 Mart Seçimlerine sayılı günler kala Büyük Birlik Partisi Adayı Murat Arda yoğun bir mesai harcamakta.

BEYKOZ'DA ALTERNATİF ETKİNLİKLERİ BOL OLAN BİR RAMAZAN AYI YAŞANIYOR


Ramazan Ayı tüm Beykoz’u ilçe sahilinde kurulan “
Ramazan Çadırı” ile Kavacık “Millet Sofrası”nda kardeşlik ve dayanışma iklimiyle kuşatıyor, “Kavacık Yaşam Merkezi’nde söyleşiler, konserler ve çocuk eğlenceleriyle dopdolu etkinlikler yer alıyor. 
 

18 Mart 2024 Pazartesi

GİRESUNLULARLA BULUŞMADA KONUŞAN KÖSELER, " BEYKOZ'U VİLLA KENT YAPMAK İSTİYORLAR " DEDİ


Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Alaattin Köseler bir buluşmada Giresunlular ile yaptı. 

SOĞUKSU MEYDANINA BEYSEM HAREKETLİLİK KATTI


Beykoz’un kalabalık ve işlek mahallelerinden Soğuksu Mahallesi, meydanı ve Yücel Çelikbilek Gençlik Merkezi’yle bakımlı ve capcanlı bir çehreye büründü.

BBP BEYKOZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MURAT ARDA BEYKOZ KÖYLERİNDE İDİ


Büyük Birlik Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Arda seçim çalışmaları kapsamında yoğun bir mesai yaşamakta.

BEYKOZ'DA KAYITLI ÇİFTÇİ SAYISI 5 KATI ARTTI

 


İstanbul’un doğal meyve ve sebze bahçesi Beykoz, çiftçiye verilen destekler ve yatırımlarla kent tarımında atağa geçti. “Alım Garantili Üretim Modeli”, “ Beykoz Köy Pazarı”, “2 Milyon Ücretsiz Fide Desteği”nin hayata geçirildiği ilçede kayıtlı çiftçi sayısı da 5 katı arttı.

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109.YILI BEYKOZ'DA KUTLANDI


18 Mart Çanakkale Zaferinin 109 yılı ve Şehitleri Anma Günü Beykoz Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Meydanında ilçe protokolünün katılımı ile gerçekleşti.

15 Mart 2024 Cuma

BEYKOZ'DA RAMAZAN AYI BEREKETİYLE BAŞLADI


Ramazan Ayı’nın sevinç ve bereketi Beykoz’da sahil iftar çadırı ve “
Millet Sofrası”yla ilçeyi kuşatıyor. Boğaz manzaraları çadırda her akşam bin ilçe sakini ağırlanırken “Millet Sofrası”ndan ihtiyaç sahibi evlere sıcak yemek gidiyor.

14 Mart 2024 Perşembe

ÇİĞDEM MAHALLESİNDE CHP MECLİS ÜYESİ ADAYLARINDAN 14 MART TIP BAYRAMI ZİYARETİ VAR

14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile ilçe genelinde değişik siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının ziyaretleri vardı.

BEYKOZ'UN AKDEM'İ BİRÇOK ENGELLİ ÇOCUK VE GENCİN HAYATINA DOKUNDU


Beykoz Aile, Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM)’de sevgi dolu bir ortamda sanatın birçok dalında ücretsiz atölye eğitimleri ve sağlık hizmetleri alan engelli çocuk ve gençler, özgüvenli ve mutlu bireyler olarak hayata katılıyor.

13 Mart 2024 Çarşamba

BEYKOZ, " VİZYON 36O GELİŞİM MERKEZİ" İLE YETENEKLİ GENÇLERİ BEKLİYOR


Beykoz’da yapay zekâdan oyun geliştirmeye, siber güvenlikten dijital medyaya ülkenin geleceğine ve milli teknoloji hamlesine yön verecek kuluçka merkezi olarak kurulan “Vizyon 360 Gelişim Merkezi” teknolojiye yetenekli gençleri bekliyor
.

UĞUR GÖKDEMİR, " 1 NİSAN SONRASI BEYKOZ SPORDA ŞAHA KALKACAK!"


Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerinden Çiğdemspor Kulübünde tanıdığımız ve İlçenin en genç spor kulübü başkanlarından olan Uğur Gökdemir, 31 Mart seçimleri çalışmaları kapsamında yaptıkları ziyaretlere ilişkin bir açıklamada bulundu.

12 Mart 2024 Salı

BEYKOZ'UN ÖDÜLÜ MÜZESİ, " MEHMET AKİF ERSOY ŞİİR MÜZESİ " ŞİİR SEVDALILARINI BEKLİYOR


İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’un anısını ve eserlerini Beykoz’da yaşatan “Mehmet Akif Ersoy Şiir Müzesi” Beykoz’da şiir, tarih ve sanat dolu bir yolculuk için şiir sevdalılarını bekliyor.

BEYKOZ’DA İLK İFTAR SEVİNCİ SAHİLE TAŞTI


Ramazan Ayı’nın ilk iftar sevinci ve bereketi Beykoz’da ilçe sahilinde kurulan iftar çadırıyla yaşandı. Boğaz manzaraları çadırda bir araya gelen bin ilçe sakini aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğuna ortak oldu.

11 Mart 2024 Pazartesi

TURGAY KUAFÖR-TURGAY YAVAŞ - HAYIRLI SAHURLAR DİLER...ALLAH KABUL EYLESİN

 


BEYKOZ İSHAKLI CAMİ RAMAZAN AYININ İLK İFTARI SONRASINDA AÇILDI


Beykoz'un " 
Küçük Trabzon " olarak da anılan İshaklı Mahallesinde Mübarek Ramazan Ayının ilk iftarı güzel bir etkinliği de beraberinde getirdi.

DÜNYANIN İLK “YALI KÜTÜPHANESİ” BEYKOZ’DA AÇILIYOR


Boğaz’ın ışıltılı manzarasında 7/24 hizmet verecek, konumu ve konseptiyle dünyada ilk ve tek olan, gençlerin ve kitapseverlerin şehirdeki yeni favori mekânı olacak “Yalı Kütüphanesi” vatandaşlar için fiili olarak açılıyor. Resmi açılış programı ise ileri bir tarihte gerçekleşecek.

MHP BEYKOZ İLÇE TEŞKİLATI - HAYIRLI RAMAZANLAR DİLER